13 Haziran 2024, Perşembe Silivri’de Kurban Bayramı Öncesi Camiiler Temizlendi Yaklaşan Kurban Bayramı’nı büyük bir heyecanla bekleyen Silivri’de, bayram öncesi tüm camilerde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının neticesinde camiler bayram namazına hazır hale geldi. Silivri’de Kurban Bayramı Öncesi Camiiler Temizlendi

Yaklaşan Kurban Bayramı, Silivri’de büyük bir heyecanla beklenirken tüm camilerde bayram öncesi temizlik çalışması yürütüldü. Yapılan temizlik çalışmasında hem camilerin içi detaylı bir şekilde temizlendi hem de camilerin avlusunda detaylı yıkama yapılarak camiler bayrama hazır hale getirildi. 

Vatandaşlar camilerdeki temizlik çalışmasından memnun kaldıklarını dile getirirken, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Başkan Balcıoğlu ise yürütülen temizlik çalışmaları hakkında, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde camilerimizin hem içini hem dışını detaylı bir şekilde temizledik. Vatandaşlarımızın bayramda hijyenik bir ortamda ibadet edebilmesi bizler için çok önemli” diye konuştu. 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü