08 Temmuz 2024, Pazartesi SİLİVRİ'DE YAZ SEZONU, COŞKULU KONSER İLE BAŞLADI Silivri, Temmuz 2024 - Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka Mahallesi'nde düzenlenen "Yaza Merhaba Konseri" ile yaz sezonu büyük bir coşkuyla başladı. Yüzlerce Silivrili’nin katıldığı konsere, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu eşi Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte katıldı. SİLİVRİ'DE YAZ SEZONU, COŞKULU KONSER İLE BAŞLADI

Trakİstanbul Orkestrası ile Unutulmaz Gece

Uzun bir aradan sonra yeniden gerçekleştirilen Yaza Merhaba Konseri’nde Trakİstanbul Orkestrası, sevilen şarkılarını Gümüşyaka Gece Pazarı otopark alanında Silivrililere sundu. Konsere, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve eşi Hayriye Sena Balcıoğlu’nun yanı sıra, Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, Gümüşyaka Jandarma Karakol Komutanı Muhammet Sıddık Çetin, Belediye Başkan Yardımcıları Tan Hüseyin Kıroğlu ve Emine Tarin ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Halk Oyunları ile Başlayan Etkinlik

Etkinlik, Silivri Halk Eğitim Merkezi Bigados Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisiyle başladı. Gösterinin ardından Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin, Bigados Halk Oyunları Ekibi'nin eğitmeni Yavuz Dinçer'e çiçek takdim etti.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Futbolcularına Teşekkür

Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Mazlum Güçlü, konserin açılış konuşmasında, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil eden futbolculara teşekkür etti. Güçlü, özellikle Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na teşekkürlerini ileterek, Gümüşyaka'nın doğal güzelliklerinin ve kültürel değerlerinin korunması gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan Balcıoğlu’nun Konuşması

Bu özel günde Silivrililerle bir arada olmanın mutluluğunu ifade eden Başkan Balcıoğlu, yaz mevsiminin umutları tazelediğini ve birlik beraberliği pekiştirdiğini belirtti. "Silivri’mizin dört bir yanından gelen değerli hemşehrilerimizle, gençlerimizle, kadınlarımızla ve çocuklarımızla birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Hepinize teşekkür ederim," dedi.

Silivri Birlikte Güzel

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin tarihi, doğası ve kültürüyle İstanbul’un en kıymetli ilçelerinden biri olduğunu vurguladı ve "Silivri Birlikte Güzel" sloganıyla ilçeyi daha ileriye taşımak için çalıştıklarını belirtti. "Bu güzellikleri korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere daha güzel bir Silivri bırakmak hepimizin sorumluluğudur," diyerek vatandaşların sesine kulak verdiklerini ve ihtiyaçlarına cevap vermek için çalıştıklarını ekledi.

Atatürk ve Cumhuriyet Değerlerine Bağlılık

Başkan Balcıoğlu, Silivri’de kadınların, çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların eşit hizmet alacağı bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini vurguladı. "Bizim meydanlarımızda kadınlar var, çocuklar var, gençler var. Bizim meydanlarımızda sevgi var," dedi. Atatürk'e ve cumhuriyet değerlerine bağlılıklarını ifade eden Başkan Balcıoğlu, "Ay Yıldızlı Al bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, ezan sesimize, cumhuriyetimize ve Atatürk’ümüze sahip çıkacağız," dedi.

Gelecek İçin Umut ve Birlik Mesajı

Şenlik programında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Balcıoğlu, "Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, güzel günlerin bizleri beklediğine inanıyorum. Hep birlikte, daha nice güzel günler ve şenliklerde buluşmak dileğiyle," diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Trakİstanbul Orkestrası ile Coşkulu Final

Silivri Belediye Başkanının konuşmasının ardından, Trakİstanbul Orkestrası sahneye çıkarak performans sergiledi. Silivri CHP Meclis Üyesi Murat Okan tarafından orkestra üyelerine çiçek takdim edildi. Orkestra, seyircilere unutulmaz anlar yaşatırken, etkinlik başarılı bir şekilde sona erdi.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü