10 Temmuz 2024, Çarşamba Silivri'de Yol İyileştirme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Mahallesi Tandoğan Sokak'ta yapılacak olan yol iyileştirme ve asfaltlama çalışmaları öncesinde bölgede incelemelerde bulundu. Silivri'de Yol İyileştirme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Toplamda 432 metrelik alanda yapılacak olan 725 ton asfaltlama çalışmasıyla, ilçedeki araç ve yaya trafiğini daha güvenli ve konforlu hale getirecek. Başkan Balcıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hedefimiz, Silivri'nin her mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir şekilde yol kullanabilmesini sağlamak. Bu doğrultuda planladığımız çalışmalarla ilçemizin altyapısını güçlendiriyoruz" dedi.