22 Temmuz 2024, Pazartesi Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” 23 Temmuz’da Açılıyor! Silivri Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen, Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” 23 Temmuz Salı günü Oğuz Aral Sanat Galerisinde açılıyor. Açılışı 23 Temmuz Salı günü saat 14.00’de olacak olan sergi, 11.00-20.00 arasında halkla açık olarak düzenlenecek. Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” 23 Temmuz’da Açılıyor!

Silivri Belediyesi’nin destekleri ve Edca Art Gallery organizatörlüğünde düzenlenen, Sonay Kars Aslantürk’ün kişisel resim sergisi “Sonay Sübliminal Art Sergisi” 23 Temmuz saat 14.00’de açılıyor. Halka açık olan bu sergi, 11.00-20.00 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Pandemi döneminde yaşanan kapanma sürecini değerlendirip, “Sonay Sübliminal Art” isimli eserler üreten Sonay Kars Aslantürk, pandemi döneminden bu yana yurt içinde ve yurt dışında sergiler açmaya devam ediyor.