15 Haziran 2024, Cumartesi TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Mezuniyet Coşkusu Yaşadı TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, mezuniyet töreninde büyük bir coşku yaşadı. Tören, Ezgi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğitim Kurumu Kurucu Temsilcisi Erkut Uysal, Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Mezuniyet Coşkusu Yaşadı

TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Mezuniyet Coşkusu Yaşadı

TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, mezuniyet töreninde büyük bir coşku yaşadı. Tören, Ezgi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğitim Kurumu Kurucu Temsilcisi Erkut Uysal, Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Coşkulu anlara sahne olan törende, Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, Ezgi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi Erkut Uysal, İlçe Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul ve mezun olan 40 öğrencinin velileri katıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, öğrencilerin eğitim hayatları boyunca gösterdikleri çaba ve başarılarından ötürü tebrik etti. Varlıoğlu, “Bu dört yıllık süreci başarıyla tamamlayan sevgili öğrencilerimizi yürekten kutluyor, gelecekteki tüm adımlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Erkut Uysal, törene katılamayan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, genç mezunları tebrik etti. Uysal, “Bugün burada, Silivri’mizin ve ülkemizin geleceği olan 40 genç mezunumuzu uğurlamanın gururunu yaşıyoruz. Eğitim, toplumumuzun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir ve sizler bu geleceği inşa edeceksiniz. Hepinize başarı dolu bir gelecek diliyorum” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Uysal, okulun kuruluşunda emeği geçen geçmiş dönem Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkür ederek, “Okulumuz bugüne kadar sayısız başarıya imza attı ve atmaya devam ediyor. Silivri'nin tarım ve eğitimdeki geleceğine önemli katkılar sağlayacak bu gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Törenin sonunda, mezun öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri ile birlikte bu anlamlı günü kutlayarak, anılarını ölümsüzleştirdi. Coşkulu ve duygu dolu anlarla sona eren mezuniyet töreni, öğrencilerin hayatlarında unutulmaz bir anı olarak yerini aldı.

 




Haber Fotoğrafları
Hızlı Menü